Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Serbien: Udvalgte Hyundai Engineering Corporation i Sydkorea og UGTR-konsortium som strategiske partnere for i alt 1 gigawatt solenergiprojekt

2023-11-20

Den serbiske regering har valgt et konsortium dannet af Hyundai Engineering, Hyundai ENG USA og UGT Renewable Energy som strategiske partnere for byggeri af solcelleanlæg. Forhandlinger er ved at begynde om installation og idriftsættelse af et solcelleanlæg med en samlet spidskapacitet på 1,2 gigawatt (nettilsluttet kapacitet på 1 gigawatt) og batterilager.

Hyundai Engineering, Hyundai ENG America og UGT Renewables vil bygge et solenergianlæg udstyret med et energilagringssystem og overdrage det til det serbiske statsejede elselskab Elektroprivreda Srbije (EPS). Dette vil være landets første strategiske partnerskab på dette område.

Den regeringsarbejdsgruppe, der er ansvarlig for at implementere denne proces, vil forhandle en projektudførelsesaftale med konsortiet.

Finansministeriet samarbejder med Mine- og Energiministeriet om at forhandle finansieringsbetingelser, som bliver en integreret del af projektfinansieringsaftalen.

Strategiske partnere er ansvarlige for at udvælge egnede lokationer

Strategiske partnere er forpligtet til at færdiggøre opførelsen af ​​solcelleanlæg i henhold til nøglefærdig aftale inden 1. juni 2028. Den nødvendige samlede installerede kapacitet på AC-siden er 1 GW, og på DC-siden er 1,2 GW. Projektet kræver et batterienergilagringssystem med en minimumsdriftseffekt på 200MW og en kumulativ kapacitet på mindst 400MWh.

Projektet kræver et batterienergilagringssystem med en minimumsdriftseffekt på 200MW

Ifølge de foreslåede strategiske partnerskabsvilkår skal Hyundai Engineering, Hyundai ENG America og UGT Renewables vælge den optimale placering for anlægget og udvikle fysiske planlægningsdokumenter og passende forskning.

Fælles projekt mellem moderne teknik og UGT Renewables

Modern Engineering har arbejdet tæt sammen med UGT Renewables om at udvikle flere projekter på det eurasiske kontinent og med UGT Renewables gruppeselskabet Sun Africa om at udvikle vedvarende energiprojekter i Afrika. Modern Engineering har en rig rekord i succesfuld gennemførelse af store internationale energiprojekter. Modern Engineering udvider til området for miljøvenlig energi for at opbygge en bæredygtig fremtid," sagde Jeong Oi Whan, Vice President for Modern Engineering.

Partnerskab for globalt fodaftryk af solcelleprojekter i brugsskala

UGT Renewables har hovedkontor i Miami, USA og har stor erfaring i at samarbejde med statsejede forsyningsselskaber, regeringer og internationale finansielle institutioner om at udvikle komplekse elinfrastrukturprojekter for at hjælpe med at opnå energiuafhængighed, netstabilitet, reducere strømomkostninger og digitalisering.

Export-Import Bank of the United States har godkendt den største transaktion i historien om Sun Africas to solenergiprojekter i Angola

Vi er blevet tildelt den årlige pris for internationale infrastrukturfinansieringstransaktioner af TXF, såvel som den nylige Export Import Bank of the United States Annual Best Transaction Award, der konsoliderer vores virksomheds position som en de facto leder i udviklingen af ​​komplekse internationale energiprojekter. Vi er beærede over at samarbejde med Hyundai Engineering og forskellige agenturer i den serbiske regering for at bygge et så vigtigt infrastrukturprojekt for Serbien, som vil blive udviklet af Serbien Ejet af Elektroprivreda Srbije, Victorias statselektricitetsselskab, tilføjede administrerende direktør for UGT Renewables.

I sidste måned overrakte Export Import Bank of the United States (EXIM) den årlige transaktionspris til Sun Africa, et broderselskab til UGT Renewables, og Angolas finansministerium. I juni godkendte det amerikanske eksportkreditagentur det største lån på 907 millioner dollars nogensinde til at støtte to solenergiprojekter med en samlet kapacitet på 500 megawatt i afrikanske lande.

I Sydøsteuropa er moderne ingeniørvirksomheder og UGTR også aktive i Montenegro.

Det er værd at bemærke, at den serbiske regering også har til hensigt at søge strategiske partnere til at bygge en vindmøllepark med en samlet kapacitet på 1 gigawatt.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept