Hjem > Nyheder > Industri nyheder

500000 kilowatt fotovoltaisk elproduktion i Yecheng, Xinjiang

2023-11-13

Kl. 17:7 den 3. november, har China Petroleum Tarim Oilfield bygget den største eksterne rene energiforsyningsnye energistation med installeret kapacitet - 500000 kilowatt solcelleproduktionsprojektet i Yecheng, Xinjiang, som med succes er blevet tilsluttet nettet på én gang, markerer den vellykkede afslutning og nettilslutning af China Petroleums største fotovoltaiske elproduktionsprojekt med enkelt installeret kapacitet. Dette vil bidrage til at fremme transformationen og opgraderingening af lokal energistruktur, industriel struktur og økonomisk struktur. Fremme af højkvalitetsudvikling af lokal økonomi og samfund er af stor betydning.

Det 500000 kilowatt fotovoltaiske elproduktionsprojekt i Yecheng County, Kashgar Prefecture, Xinjiang er et nøgleprojekt i den nye energiindustri for Tarim Oilfield Company til at implementere partiets centralkomités CO2-top og CO2-neutralitet beslutningstagning, implementere nye udviklingskoncepter og fremme udvikling af høj kvalitet. Det er også et nøgleprojekt for opførelsen af ​​en 10 millioner kilowatt solcellebase i Kashgar Prefecture. Projektet dækker et areal på 15.000 acres og startede officielt byggeriet den 30. april i år. Den omfatter et solcelleanlæg, en 220 kV boosterstation og en understøttende 500 megawatt-timers energilagringsstation.

Cui Wei, vicechef for Tarim Oilfields New Energy Business Unit, sagde: "Projektet forventes at generere en årlig elektricitetsproduktion på 930 millioner kilowatt-timer, og al genereret elektricitet vil blive transporteret til statens nettet til markedsorienteret forbrug Den grønne elektricitet, der produceres hvert år, svarer til at erstatte 300.000 tons standardkul, som kan reducere kuldioxidemissionerne med omkring 726.000 tons, svovldioxidemissionerne med 160 tons og nitrogenoxiderne med 180 tons.

I løbet af byggeperioden overvandt Tarim Oilfield ugunstige faktorer såsom stort ingeniørvolumen, kort byggeperiode, vanskeligheder med udstyrsforsyning og høj temperatur vind og sand. Foranstaltninger såsom standardiseret design, modulopbygning, standardiseret konstruktion og netstyring blev truffet for at fremme den effektive udvikling af design, fremstilling og byggeprocesser. I slutningen af ​​september bestod den godkendelsesinspektionen af ​​projektkvalitetsovervågningsstationen for vedvarende energi-kraftproduktion og var kvalificeret til nettilsluttet elproduktion.

Xinjiang er rig på nye energiressourcer såsom vind og lys, og er en storstilet ren energibase, der fremmes i den nationale "14. femårsplan" og 2035 langsigtede målskitser. Blandt dem rangerer den udnyttelige mængde af solenergiressourceteknologi først i landet. I de seneste år har Tarim Oilfield fokuseret på "dobbelt kulstof"-målet, fuldt ud udnyttet de naturlige fordele ved det sydlige Xinjiang-område, såsom gode solenergiressourcer og rigelig tilgængelig jord, hvilket accelererer tempoet i grøn og kulstoffattig transformation og udvikling . Efter tretrinsstrategien "ren substitution, strategisk succession og grøn transformation" overholder den princippet om energibesparelse, forbrugsreduktion, kulstofreduktion og grøn ekspansion (intern slankning og fysisk kondition) og opbygningen af "Shage Waste" ny energibase (ekstern ren energiforsyning), Fremme storstilet, høj andel og markedsorienteret udvikling af ny energi og omfattende øge den samlede energiforsyningsækvivalent. I år har den kumulative produktion af grøn elektricitet oversteget 170 millioner kilowatttimer.

Gobi-ørkenen i Tarim-bassinet er gradvist ved at blive et frugtbart land for ny energiudvikling. Ifølge statistikker har Tarim Oilfield bygget et 200.000 kilowatt centraliseret fotovoltaisk elproduktionsprojekt i Bayingolin Mongolian Autonomous Prefecture, og et parti af distribuerede solcellekraftværker er blevet bygget i enkelte brønde og olie- og tankstationer i olieregionen, der gradvist danner en nyt mønster af grøn, kulstoffattig, ren, effektiv og komplementær forsyning med flere energikilder. Det er rapporteret, at Tarim Oilfield med succes har opnået 2 millioner kilowatt grønne elnetindikator, og Jiashi 600000 kilowatt solcelleprojekt accelererer byggeriet. En ny trend med "700000 kilowatt i drift, 600000 kilowatt i byggeri, og 2 millioner kilowatt i kontrol" er blevet dannet, og evnen til at sikre ren energiforsyning vil blive yderligere forbedret.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept