Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Det største TOPCON-fotovoltaiske kraftværk i Tyskland er tilsluttet!

2023-07-06

Den 30. juni blev Döllen Power Station af det største TOPCON fotovoltaiske kraftværk bygget af Zhengtai Xinneng leverede komponenter afholdt i Gumto.

STEFAN FREIMARK, borgmester i Gumo, Tyskland, Detlef Schreiber, CEO for CEE Group, Frank Grafe, informationschef, Timo Franz, leder af den europæiske forretning, og Alejandro Marti, den europæiske marketingchef i Europa.


Döllen Power Station i Brandenburg, Tyskland, investeret og bygget af den velkendte tyske CEE Group fra CEE Group, er det største investeringsprojekt for solenergiværker i CEE Groups største enkeltstående. Det er også et af de største TOPCON fotovoltaiske kraftværker i Europa. Kraftværksprojektet blev underskrevet i marts i år, og Zhengtai New Astro N5-seriens effektive komponenter med en kapacitet på 154,4 MW var i stand til at nå en kapacitet på 154,4 MW. I april blev kraftværket officielt tilsluttet elproduktion. I form af en elkøbsaftale (PPA) forventes Döllen-kraftværket at transportere over 150 millioner grader ren strøm til Europa hvert år, hvilket kommer omkring 64.000 husstande til gode.
Döllen Power Station er en vigtig milepæl i europæisk grøn energitransformation og endnu et stort spring på det globale marked i TOPCON-komponenten af ​​Zhengtai New Energy. Europa er et markedsområde, som Zhengtai Xinneng er blevet dybt dyrket. Som tysker, der har ligget på førstepladsen i europæiske optiske installationer i mange år, er det også kernemarkedet, som Zhengtai Xinneng vil fokusere på.


I 2022 blev Tyskland det første land til at sende over 1GW på Zhengtai New Energy's oversøiske marked; i marts 2023 opnåede Zhengtai Xinneng den tyske markedspris "Top Brand PV Modules )" i 2023. Ved Intersola EUROPE 2023 i sidste juni tiltrak Astro N-seriens komponenter også opmærksomhed fra europæiske kunder, herunder Tyskland, med høj effektivitet og høj pålidelighed.
Ifølge "EU Market Outlook for Solar Power 2022-2026" udgivet af Solar Power EUROPE nåede Tysklands nye optiske installationsmaskine i 2022 7,9 GW. I 2026 vil den tyske solcelleinstallation stige fra 68,5GW til 131GW, og solcellemarkedet vil være enormt. Samtidig vil den stadig mere presserende efterspørgsel efter energitransformation på hele det europæiske marked drive væksten af ​​optisk installationskapacitet yderligere.

Stillet over for det hurtigt voksende europæiske marked var Zhengtai Xin i stand til aktivt at gribe markedsmuligheder, løbende forbedre effektiviteten og produktydelsen af ​​TOPCON-komponenten, udvide produktdækningen af ​​produkter i vigtige europæiske lande og hjælpe Europas rene energitransformation. Det er underforstået, at de miljømæssige fordele ved Denllen-kraftværket denne gang er indlysende, og den årlige elproduktion på 150 millioner kWh svarer til at reducere udledningen af ​​kuldioxid med omkring 120.000 tons. Sammenlignet med det samme kraftvarmeværk svarer det til at spare 60.000 tons standardkul om året. Samtidig med at det reducerer miljøforurening, hjælper det effektivt den europæiske grønne proces med lavt kulstofindhold.
CEE Group CEO Detlef Schreiber udtalte ved projektets færdiggørelsesceremoni: "Döllen Power Station i Brandonburg er imponerende. Lad os se potentialet i vedvarende energi som kernekomponenten i energitransformationen. Zhengtai New Energy er verdens nummer et A high -leverandør af solcellekomponenter af høj kvalitet til et echelon er glad for at blive partner med Zhengtai Xin. Jeg ser frem til flere samarbejdsprojekter i fremtiden."
Siden de kom ind på N-type sporet i 2022, har Zhengtai New Energy N-produkter fortsat høstet et stort antal ordrer i Tyskland, Frankrig, Rumænien og andre steder. Kraftig verifikation af produktets ydeevne og styrke af TOPCON-komponenten. I fremtiden vil Zhengtai Xinneng fortsætte med at producere grøn og effektiv teknologi, produkter og tjenester for at spille en stadig vigtigere rolle i europæisk energiomdannelse.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept